21. фебруар 2012.

Sejanje

Sejanje u TS1 treset+perlit (10:6), u komori oko 24C
Paradajz 
br. 1,8,19,32,    37(tretirano),43,47,51, po 21  komada, to je 3 reda u 84-ci.
br.6 Beefmaster -14,  br.5 Marmend  -10,   br.4 Marglobe -11,   br.3 Brandy wine -14,  br.2 Money maker -14,  br41novi  -21
Faidra 2x40 tretirano TMTD
Ismini  2x40  tretirano TMTD
u 54-ci Persimon -12, br.41 -42 komada
Paprika   3x60
Kun F1   -60
Crveni ljuti    -30 moje seme
Crveni veliki  -30 moje seme
br1. Karamel  -12
br.2 Karneval saksijski -12
br.3 Cayenne bananica  -18
br.4 Alma     -18

18. фебруар 2012.

Zalivanje

Zalivanje sa istim, dodato Humus FW, 2ml/2lit.

17. фебруар 2012.

Prskanje

Prskanje sa greenshield 1,5ml/1lit. Temp. 16,1-20,3C para 39-62%.

Slike

Temp. 15,6-20,8C, para 36-54%


11. фебруар 2012.

Oops!

Uveče nije bilo struje, neznam koliko, izbio osigurač, pa je temp. bio  4,6C -20C ,mislim da neće biti problema.
Inače napolju jako hladno iznad -20C.