Zalivanje sa istim, 5gr 13-40-13, 5ml H2O2, pinceta kalijum permanganat.
Stavio sam na policu mali ventilator-od cooler-a oko15min radi svaki sat.. Svaki dan menjam policu pošto samo jedan imam.
22. фебруар 2012.
21. фебруар 2012.
Sejanje
Sejanje u TS1 treset+perlit (10:6), u komori oko 24C
Paradajz
br. 1,8,19,32, 37(tretirano),43,47,51, po 21 komada, to je 3 reda u 84-ci.
br.6 Beefmaster -14, br.5 Marmend -10, br.4 Marglobe -11, br.3 Brandy wine -14, br.2 Money maker -14, br41novi -21
Faidra 2x40 tretirano TMTD
Ismini 2x40 tretirano TMTD
u 54-ci Persimon -12, br.41 -42 komada
Paprika 3x60
Kun F1 -60
Crveni ljuti -30 moje seme
Crveni veliki -30 moje seme
br1. Karamel -12
br.2 Karneval saksijski -12
br.3 Cayenne bananica -18
br.4 Alma -18
Paradajz
br. 1,8,19,32, 37(tretirano),43,47,51, po 21 komada, to je 3 reda u 84-ci.
br.6 Beefmaster -14, br.5 Marmend -10, br.4 Marglobe -11, br.3 Brandy wine -14, br.2 Money maker -14, br41novi -21
Faidra 2x40 tretirano TMTD
Ismini 2x40 tretirano TMTD
u 54-ci Persimon -12, br.41 -42 komada
Paprika 3x60
Kun F1 -60
Crveni ljuti -30 moje seme
Crveni veliki -30 moje seme
br1. Karamel -12
br.2 Karneval saksijski -12
br.3 Cayenne bananica -18
br.4 Alma -18
18. фебруар 2012.
17. фебруар 2012.
Пријавите се на:
Постови (Atom)