9. јун 2012.
6. јун 2012.
1. јун 2012.
Počinje sazrevanje
Danas sam primetio da počinje sazrevanje paradajza, prvo na vrsti Ismini.
Svaki drugi dan dopunjavam rezervoar sa kišnicom otprilike 400-600litara i prihranu za 1000 litara po Howard Resh-u. Ec 2.5-3.5 Ph 5.5-6.8
Svaki drugi dan dopunjavam rezervoar sa kišnicom otprilike 400-600litara i prihranu za 1000 litara po Howard Resh-u. Ec 2.5-3.5 Ph 5.5-6.8
Beefmaster
Beefmaster
29. мај 2012.
Prihrana po Howard Resh-u
Pošto mi je nestalo kristalon đubriva,i neće ni biti u malim pakovanjima, zato sad koristim mono đubriva po Howard
Resh-u. Voda je kišnica, srećom nakupio sam dosta.
EC 2.5-3.5, Ph 5.5-6.5
1000 litara:
400gr. kalcium nitrat
200gr. magnezium sulfat
150gr monokalium fosfat
250gr kalium sulfat
150gr kalium nitrat
30gr mikroelementi.
EC 2.5-3.5, Ph 5.5-6.5
1000 litara:
400gr. kalcium nitrat
200gr. magnezium sulfat
150gr monokalium fosfat
250gr kalium sulfat
150gr kalium nitrat
30gr mikroelementi.
22. мај 2012.
Пријавите се на:
Постови (Atom)