9. јун 2012.

Prvo branje

Prvo branje vrste Ismini 6kg.

6. јун 2012.

Sazrevanje

Ismini već crveni, a ostali br. 1,8,19,37,51 sad počeli, br. 47 i 32 još ne.




1. јун 2012.

Počinje sazrevanje

Danas sam primetio da počinje sazrevanje paradajza, prvo na vrsti Ismini.
Svaki drugi dan dopunjavam rezervoar sa kišnicom otprilike 400-600litara i prihranu za 1000 litara po Howard Resh-u. Ec 2.5-3.5 Ph 5.5-6.8
Beefmaster
Beefmaster





29. мај 2012.

Prihrana po Howard Resh-u

Pošto mi je nestalo kristalon đubriva,i neće ni biti u malim pakovanjima, zato sad koristim mono đubriva po Howard Resh-u. Voda je kišnica, srećom nakupio sam dosta.
EC 2.5-3.5, Ph 5.5-6.5
1000 litara:
400gr. kalcium nitrat
200gr. magnezium sulfat
150gr monokalium fosfat
250gr kalium sulfat
150gr kalium nitrat
30gr mikroelementi.

22. мај 2012.