1. јун 2012.

Počinje sazrevanje

Danas sam primetio da počinje sazrevanje paradajza, prvo na vrsti Ismini.
Svaki drugi dan dopunjavam rezervoar sa kišnicom otprilike 400-600litara i prihranu za 1000 litara po Howard Resh-u. Ec 2.5-3.5 Ph 5.5-6.8
Beefmaster
Beefmaster





29. мај 2012.

Prihrana po Howard Resh-u

Pošto mi je nestalo kristalon đubriva,i neće ni biti u malim pakovanjima, zato sad koristim mono đubriva po Howard Resh-u. Voda je kišnica, srećom nakupio sam dosta.
EC 2.5-3.5, Ph 5.5-6.5
1000 litara:
400gr. kalcium nitrat
200gr. magnezium sulfat
150gr monokalium fosfat
250gr kalium sulfat
150gr kalium nitrat
30gr mikroelementi.

22. мај 2012.

20. мај 2012.

smeša br.4

za 1000 litara:
70gr žuti
420gr. braon
460gr. MgSO4
500gr. Kalcium

10. мај 2012.

Slike po vrstama


Money maker-brzo raste visoka

Brandy wine-jako bujna mnogo lišća
Marglobe-niska po meni determinantan
Marmend-ređe listova niski,ali veliki plodovi zasad
Beefmaster-brzo raste,snažna,visoka,manje zametanje plodova
Persimon-žuti,veliki listovi
Ismini(Hazera)-visoka ,veliki plodovi
Eksperimenti od Hazere br.1
br.8
br.19
br.32
br.37
br.43
br.47
br.51