Pre 2 nedelje počeli smo da pravimo sok od paradajza za prodaju sa motorizovanom ručnom mašinom. Predhodni dan paradajz stavljen u zamrzivač do 5-10C. Kuvanje celog paradajza dok ljuska ne pukne
posle je lakše pasiranje. Tako možemo odraditi 25 litara na sat, što nam je i dosta jer u jednu turu radimo od 25-40 litara.
Dosada najveći Beefmaster-sopstveno seme oko 500 gr.
28. август 2013.
29. јул 2013.
21. јул 2013.
25. јун 2013.
Skidanje listova
Prskanje sa Switch jer se pojavilo plesivost lista -fulvia
Drugi put skidanje donjih listova i spuštanje dole.
19. јун 2013.
Toplota
Morao sam montirati nešto za dodatno hlađenje pored ventilatora, jer napolju jako toplo do 32C. Iznad folie sam stavio parče plastične cevi 3/4 cola sa probušenim rupama i puštam vodu iz bunara.
Napravio sam žute lepljive trake. Žuti karton a4 presekao na pola i zamazao lepkom za miševe. Mnogo puta je jeftinije od gotovih traka.
Današnje slike, dosad ubrao 7 kg.
Napravio sam žute lepljive trake. Žuti karton a4 presekao na pola i zamazao lepkom za miševe. Mnogo puta je jeftinije od gotovih traka.
Današnje slike, dosad ubrao 7 kg.
Пријавите се на:
Постови (Atom)