31. јануар 2012.
30. јануар 2012.
Nicanje
Počinju nicati, Ismini, br.8,43,47, Money maker,brandy wine,marglobe,beef master.
Uključene neonke 4x36w, na 13h, 3100-3600(na sredini) lux, 22C.
Uključene neonke 4x36w, na 13h, 3100-3600(na sredini) lux, 22C.
25. јануар 2012.
Sejanje
Sejanje paradajza, 14 vrsta i 210 semena.U stiroporske kontejnere sa 40 rupa, treset Klasmann TS1+perlit (10:6)
Vrste:
Ismini (Hazera) -80kom
Money maker -10
Brandy wine -10
Marglobe -10
Marmend -10
Beefmaster -10 ove vrste od Manus-a
Sledeći su eksperimentalne vrste od Hazere, samo po brojevima:
1,8,19,32,37,43,47,51 od svakog po 10 semena,sad za plastenik u hidroponiji,a posle ću za napolje u zemlji.
Vrste:
Ismini (Hazera) -80kom
Money maker -10
Brandy wine -10
Marglobe -10
Marmend -10
Beefmaster -10 ove vrste od Manus-a
Sledeći su eksperimentalne vrste od Hazere, samo po brojevima:
1,8,19,32,37,43,47,51 od svakog po 10 semena,sad za plastenik u hidroponiji,a posle ću za napolje u zemlji.
Napunjen kontejner
Nabijanje treseta
Stavljanje semena
Pritiskivanje semena
Zalivanje mlakom vodom
Malo čistog perlita od gore.
Stavljanje jedan na drugi,i pokrivanje.
Zatvaranje, i grejanje do 21-24C.
23. јануар 2012.
Pranje
Napolju sunčano do 10C, pa sam počeo da operem u foliji,kante i perlit od prošlogodišnjih ostataka.Ove godine neću prati perlit sa vodom, mnogo troši.
U beloj kanti je bio prošlogodišnji nov perlit a u žutoj 3 godišnji. Perlit sada posebno ima braon boju od tečnog humusa što smo dodavali u vodi.
U beloj kanti je bio prošlogodišnji nov perlit a u žutoj 3 godišnji. Perlit sada posebno ima braon boju od tečnog humusa što smo dodavali u vodi.
14. јануар 2012.
Пријавите се на:
Постови (Atom)