Početkom ove nedelje počeo i paradajz da crveni.
20. јун 2015.
30. мај 2015.
29. мај 2015.
Prihrana C
Od sad mešam prihranu C. po Howard Resh -u :
Prihrana C na 1000 lit:
starter 15:30:15 -250 gr
MgSO4 magnezij sulfat - 175gr
K2SO4 kalijum sulfat - 400 gr
Ca(NO3)2 kalcium nitrat -350 gr posebno mešati sa 1dl azotnom kiselinom
Ph 5.5-6.5 EC 2.2-3.0
Prihrana C na 1000 lit:
starter 15:30:15 -250 gr
MgSO4 magnezij sulfat - 175gr
K2SO4 kalijum sulfat - 400 gr
Ca(NO3)2 kalcium nitrat -350 gr posebno mešati sa 1dl azotnom kiselinom
Ph 5.5-6.5 EC 2.2-3.0
28. мај 2015.
Zaperke
Ostavio sam malo duže zaperke da bi ih posle kidanja korenio i sadio ih napolje.
Najbolje ih staviti u kišnicu i svaki drugi dan menjati vodu, kod mene za oko nedelju dana su ovakvi:
Najbolje ih staviti u kišnicu i svaki drugi dan menjati vodu, kod mene za oko nedelju dana su ovakvi:
Пријавите се на:
Постови (Atom)