12. јун 2012.

Slike po vrstama

Ismini
Ismini
Ismini
br.1
br. 8
br. 19
br. 32
br. 37
br. 41 sejan  feb. 20
br. 43
br. 47
br. 51
Beefmaster
Brandy wine
Marglobe
Marmend
Money maker
Uglavnom Ismini,par komada br.19

9. јун 2012.

Prvo branje

Prvo branje vrste Ismini 6kg.

6. јун 2012.

Sazrevanje

Ismini već crveni, a ostali br. 1,8,19,37,51 sad počeli, br. 47 i 32 još ne.




1. јун 2012.

Počinje sazrevanje

Danas sam primetio da počinje sazrevanje paradajza, prvo na vrsti Ismini.
Svaki drugi dan dopunjavam rezervoar sa kišnicom otprilike 400-600litara i prihranu za 1000 litara po Howard Resh-u. Ec 2.5-3.5 Ph 5.5-6.8
Beefmaster
Beefmaster





29. мај 2012.

Prihrana po Howard Resh-u

Pošto mi je nestalo kristalon đubriva,i neće ni biti u malim pakovanjima, zato sad koristim mono đubriva po Howard Resh-u. Voda je kišnica, srećom nakupio sam dosta.
EC 2.5-3.5, Ph 5.5-6.5
1000 litara:
400gr. kalcium nitrat
200gr. magnezium sulfat
150gr monokalium fosfat
250gr kalium sulfat
150gr kalium nitrat
30gr mikroelementi.