12. јун 2012.
9. јун 2012.
6. јун 2012.
1. јун 2012.
Počinje sazrevanje
Danas sam primetio da počinje sazrevanje paradajza, prvo na vrsti Ismini.
Svaki drugi dan dopunjavam rezervoar sa kišnicom otprilike 400-600litara i prihranu za 1000 litara po Howard Resh-u. Ec 2.5-3.5 Ph 5.5-6.8
Svaki drugi dan dopunjavam rezervoar sa kišnicom otprilike 400-600litara i prihranu za 1000 litara po Howard Resh-u. Ec 2.5-3.5 Ph 5.5-6.8
Beefmaster
Beefmaster
29. мај 2012.
Prihrana po Howard Resh-u
Pošto mi je nestalo kristalon đubriva,i neće ni biti u malim pakovanjima, zato sad koristim mono đubriva po Howard
Resh-u. Voda je kišnica, srećom nakupio sam dosta.
EC 2.5-3.5, Ph 5.5-6.5
1000 litara:
400gr. kalcium nitrat
200gr. magnezium sulfat
150gr monokalium fosfat
250gr kalium sulfat
150gr kalium nitrat
30gr mikroelementi.
EC 2.5-3.5, Ph 5.5-6.5
1000 litara:
400gr. kalcium nitrat
200gr. magnezium sulfat
150gr monokalium fosfat
250gr kalium sulfat
150gr kalium nitrat
30gr mikroelementi.
Пријавите се на:
Постови (Atom)